Hantverkare i världsklass

Om oss

Vilka är vi

Jon Lundholm & Tidblad bygg AB

JLT Bygg startades 2009 av Jon Lundholm. År 2011 ombildades företaget till ett aktiebolag. Vår verksamhet riktar sig till privatpersoner och företag som vill ha hjälp med någon form av byggarbete.

Vi har även möjlighet att hjälpa till vid behov av en kontrollansvarig.

JLT Bygg har ett brett och etablerat kontaktnät av kunnigt yrkesfolk som elektriker, rörmokare, plåtslagare m.m. Firman utgår från Bispberg och vi utför mestadels arbeten runt Säter, Falun, Hedemora och Borlänge med omnejd. Vi utför det mesta inom ny-, till- och ombyggnation. Vi kan hjälpa till vid samordning av flera olika yrkesgrupper i ditt projekt, där du bara har oss som kontaktperson genom hela projektet.

Vi anpassar alltid utförandet utifrån kundens önskemål och är mån om att föra en levande dialog genom hela projektet för att hitta den bästa lösningen. Från start har vi satsat på att utföra kvalitetsarbeten, som har visat sig löna sig i längden. Vi jobbar nästan uteslutande med återkommande kunder via rekommendation. Du kan givetvis använda ROT-avdraget hos oss.

Har du några frågor, funderingar eller vill att vi kommer förbi och tittar på ditt projekt, är du välkommen att höra av dig till oss.

Inget projekt är för stort eller för litet. Väl mött!

/ 02

Vårat team

Kvalité ut i fingerspetsarna

Här nedan finner ni våra kontaktuppgifter, tveka inte att höra av er om ni har några frågor eller funderingar.

Jon Lundholm

VD

Emil Gustafsson

Finsnickare